:Οδηγίες Ζευγοποίησης Αφυγραντηρα με την εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου.
Οδηγίες Ζευγοποίησης Αφυγραντηρα με την εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου.2018-12-11T10:38:19+00:00
  1. Κατεβάστε την εφαρμογή “TUYA smart” ή την εφαρμογή “Smart Life”.
  2. Κάνετε εγγραφή στην εφαρμογή με το email σας.(Ακολουθείται διαδικασία επιβεβαίωσης)
  3. Ενεργοποιήστε την συσκευή του αφυγραντήρα στην κατάσταση stand-by (αν βρίσκεται στην κατάσταση ON, πιέστε το πλήκτρο stand-by)
  4. Στην κατάσταση stand-by πιέστε το πλήκτρο “DEHUMIDIFY MODE” για 5 δευτερόλεπτα, μέχρι να ακουστεί ένας ηχος και η ένδειξη wifi αναβοσβήνει γρήγορα και συνεχόμενα. Αν η ένδειξη wifi αναβοσβήνει επαναλάβετε την πίσεη του πλήκτρου “DEHUMIDIFY MODE”.
  5. Αφού η ένδειξη αναβοσβήνει γρήγορα, επιλέξτε προσθεση εξοπλισμού (εικονίδιο +) επιλέξτε Αφυγραντήρας και στη συνέχεια κάνετε τη ζευγοποίηση συμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογης. Όταν η ζευγοποίηση γίνει με επιτυχία τη ένδειξη wifi είναι μόνιμα φωτεινή. Αν η ζευγοποίηση δεν επιτευχθεί επαναλάβατε τα παραπάνω βήματα.
  6. Μόλις επιτευχθεί η ζευγοποίηση, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη συσκευή από την εφαρμογή.
  7. Αν για κάποιο λόγο γίνει αλλαγή στα στοιχεία της σύνδεσης με το router του wifi (αλλαγή συσκευής, μετακόμιση, αλλαγή password) χρειάζεται να επαναληφθεί η διαδικασία.
  8. Κοινή χρήση του εξοπλισμού που είναι συνδεδεμένα με δίκτυο wifi μπορεί να γίνει απο όλα τα άτομα μιας οικογένειας (πρέπει όλα τα μέλη να ενεργοποιήσουν προσωπικό λογαριασμό στην εφαρμογή)μέσα απο το πλαίσιο διαλόγου “personally center”-“shared equipment”.