::Αντλία θερµότητας Atlantia II Split Type
Αντλία θερµότητας Atlantia II Split Type2019-02-05T14:03:02+00:00

Atlantia II SPLIT TYPE

Η αντλία θερµότητας Atlantia αποτελεί την ιδανική λύση στους τομείς του οικονομικού κλιματισμού και του σεβασμού του περιβάλλοντος, καθώς μπορεί µε αξιοπιστία να σας προσφέρει απόλυτη θερμική άνεση (κλιματισμό χώρου & ζεστό νερό χρήσης) όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο σχεδιασμός και η λειτουργία της αντλίας θερμότητας Atlantia είναι προσανατολισμένα στην πράσινη οικονομία, αφού αντλεί τη μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί από το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Η τεχνολογία Inverter που υιοθετεί, διασφαλίζει τη ρύθμιση της ισχύος της μονάδας ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση και υψηλότερο βαθμό απόδοσης, κατατάσσοντάς την στην ενεργειακή κλάση Α.

Το σύστημα της αντλίας θερμότητας Atlantia αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα που περιλαμβάνει το συμπιεστή, το δοχείο αποθήκευσης νερού χρήσης και την εσωτερική μονάδα, τα οποία ελέγχονται από τον ηλεκτρονικό κεντρικό ελεγκτή. Υπάρχει η δυνατότητα, να ενσωματωθεί και να συνδυαστεί με τις υπάρχουσες πηγές θέρμανσης της κατοικίας, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης.

Η αντλία θερμότητας Atlantia είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει θέρμανση και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, με εξωτερική θερμοκρασία μέχρι -20οC! Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα του συστήματος χρησιμοποιεί το πιο αποδοτικό οικολογικό ψυκτικό υγρό R410A.

fluo_pdf_green

Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών

fluo_pdf_green

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

fluo_pdf_green

5ετής Εγγύηση

fluo_pdf_green

Φυλλάδιο Αντλιών Θερμότητας

Φύλλα Τεκμηρίωσης

 

FRS-CQ10PdNaE-K
FRS-CQ16PdNaE-K

 Product Fiche

FRS-CQ16PdNaE-K