::Αντλία θερµότητας Atlantia II+
Αντλία θερµότητας Atlantia II+2018-12-06T12:41:13+00:00

Αντλία Θερμότητας Atlantia II+
Μονομπλόκ

Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική λύση για ενεργειακά αποδοτικό κλιματισμό. Με σεβασμό στο περιβάλλον προσφέρει ιδανικές συνθήκες άνεσης (ψύξη, θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης) καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η απόδοση της Atlantia II+ είναι τριπλάσια της ηλεκτρικής της κατανάλωσης, χρησιμοποιεί τον αέρα, το νερό και οικολογικό φρέον και προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση. Με την τεχνολογία Inverter που υιοθετεί, εξασφαλίζει την προσαρμογή της απόδοσής της βάσει των αναγκών του χρήστη με ταυτόχρονη υψηλή αποδοτικότητα.
Η εξωτερική μονάδα περιλαμβάνει την εσωτερική με όλα τα υδραυλικά της μέρη -σχεδιασμός όλα σε ένα- απαιτώντας μόνο τη σύνδεση των υδραυλικών σωληνώσεων από τη μονάδα στο εσωτερικό κύκλωμα κλιματισμό. Είτε αυτό αποτελείται από τοπικές μονάδες ανεμιστήρα-στοιχείου, είτε από θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασίων, από ενδοδαπέδια θέρμανση ή από δοχείο νερού (για ζεστό νερό χρήσης).

Υψηλής απόδοσης εξαρτήματα (κυκλοφορητής inverter, ανεμιστήρας inverter, πλακοειδής εναλλάκτης)
1. Ο κυκλοφορητής inverter που διαθέτει, σύμφωνος με την ERP Ευρωπαϊκή Οδηγία, ελέγχει με μεγάλη ακρίβεια τη θερμοκρασία του νερού.
2. Ο DC Inverter ανεμιστήρας ελέγχει την παροχή του αέρα με ακρίβεια επιτυγχάνοντας μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα και αξιόπιστη λειτουργία.
3. Ο υψηλής απόδοσης πλακοειδής εναλλάκτης βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση της αντλίας. Η μονάδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέρη για την απρόσκοπτη λειτουργία της: πλακοειδή εναλλάκτη, δοχείο διαστολής, διακόπτη ροής, ηλεκτρικές αντιστάσεις, βαλβίδα ασφαλείας, αυτόματο εξαεριστικό και ενσύρματο χειριστήριο.

Νέο ενσύρματο χειριστήριο

  • Με λευκό χρώμα και μοναδικό σχεδιασμό για επιτοίχια εγκατάσταση
  • Υψηλής ανάλυσης LCD οθόνη
  • Μεγάλη απόσταση επικοινωνίας
  • Δυνατότητα για σύνδεση σε BMS μέσω πρωτοκόλλου Modbus
fluo_pdf_green

Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών

fluo_pdf_green

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

fluo_pdf_green

5ετής Εγγύηση

fluo_pdf_green

Κατάλογος Αντλιών Θερμότητας

Φύλλα Τεκμηρίωσης

FRS-CQ8.0PdNaC-K
FRS-CQ10PdNaC-K
FRS-CQ12PdNaC-M
FRS-CQ14PdNaC-M

Model Product Fiche Code

FRS-CQ8.0PdNaC-K
FRS-CQ10PdNaC-K
FRS-CQ12PdNaC-M
FRS-CQ14PdNaC-M