:Καναλάτα Fixed Speed
Καναλάτα Fixed Speed2018-10-12T09:29:19+00:00

Καναλάτα Fixed Speed

Περιγραφή

Τα καναλάτα Fixed Speed  της fluo εξασφαλίζουν υψηλή ψυκτική και θερμική ισχύ με χαμηλή στάθμη θορύβου ενώ παράλληλα φροντίζουν για την υψηλή ποιότητα αέρα με το σύστημα καθαρισμού πολλαπλών φίλτρων αναρρόφησης.

Τα καναλάτα Fixed Speed έχουν δύο χειριστήρια (ασύρματο και ενσύρματο) με οθόνη LCD προσφέρουν ευελιξία στο χειρισμό, με δυνατότητα χειρισμού ως 16 μονάδων, μέτρηση της θερμοκρασίας του χώρου από την προσαγωγή ή από το χειριστήριο τοίχου, καθώς και χειρισμό ηλεκτρικού τάμπερ νωπού αέρα σε 11 κλίμακες.

Επιπλέον, τα καναλάτα Fixed Speed  διαθέτουν δυνατότητα ρύθμισης μέσης και στατικής πίεσης από 100 σε 150 Pa καθώς και εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης και προστασίας όπως επιτηρητής φάσης, υπερέντασης, αισθητήρες υψηλής, χαμηλής πίεσης & ελέγχου κατάθλιψης καθώς και αυτοδιάγνωση βλαβών.

Τέλος, ο επώνυμος συμπιεστής scroll για υψηλή απόδοση και αθόρυβη λειτουργία καθώς και η γαλβανισμένη εξωτερική μονάδα με αντισκωριακή προστασία στοιχείου εγγυώνται την μακροβιότητα του μηχανήματος.

Για τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά των καναλάτων Fixed Speed  πατήστε εδώ.

adobe_pdf_file_icon_24x24  10ετής Εγγύηση

——————————————————————————————————-

To Fluo είναι το νέο εμπορικό σήμα της M&T Electronics, το οποίο περιλαμβάνει συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, που διακρίνονται για την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες χωρίς όρια και περιορισμούς, μέσα από προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την υψηλή τεχνολογία.

Το brand fluo. διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας smartphones, tablets, accessories και air conditioners, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε περίσταση, ικανοποιώντας τις ανάγκες των χρηστών τους και κάνοντας παράλληλα τις ζωές τους πιο διασκεδαστικές και δημιουργικές.

Το πάθος μας για την τεχνολογία, σε συνδυασμό με την συνεχή επιδίωξη της καινοτομίας, αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης και κινητήρια δύναμη.

Ενημερωθείτε εδώ για όλα μας τα προϊόντα!