:Αφυγραντήρες
Αφυγραντήρες2017-12-29T09:31:01+00:00

αφυγραντήρες

Περιγραφή

Οι αφυγραντήρες fluo αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση ενάντια στην υγρασία του οικιακού χώρου. Διαθέτουν ηλεκτρονικό χειρισμό με ένδειξη ποσοστού υγρασίαςχρονοδιακόπτη 4 ωρών3 ταχύτητες, αυτόματη επανεκκίνηση (Auto Restart) και πληθώρα άλλων λειτουργιών. Είναι εξαιρετικά αθόρυβοι και διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση!

Επιπλέον, η δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας τους επιτυγχάνεται μέσω της σύνδεσης με σωλήνα αποχέτευσης, όπου αυτό είναι δυνατό, καθώς επίσης και από την ύπαρξη δοχείου συμπυκνωμάτων με αυτόματη διακοπή λειτουργίας κατά την πλήρωση.

Οι αφυγραντήρες fluo διατίθενται σε τέσσερα μοντέλα, τον FDN10AH (10 lt/ημέρα), τον FDN12AH (12 lt/ημέρα), τον FDN20AH (20 lt/ημέρα) και τον FDN24AH (24 lt/ημέρα) τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες χώρων έως 35m2 , 45 m2, 55 m2 και 65 m2 αντίστοιχα.

 

Για τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά των αφυγραντήρων fluo πατήστε εδώ.

adobe_pdf_file_icon_24x24  5ετής Εγγύηση

——————————————————————————————————-

To Fluo είναι το νέο εμπορικό σήμα της M&T Electronics, το οποίο περιλαμβάνει συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, που διακρίνονται για την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες χωρίς όρια και περιορισμούς, μέσα από προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την υψηλή τεχνολογία.

Το brand fluo. διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας smartphones, tablets, accessories και air conditioners, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε περίσταση, ικανοποιώντας τις ανάγκες των χρηστών τους και κάνοντας παράλληλα τις ζωές τους πιο διασκεδαστικές και δημιουργικές.

Το πάθος μας για την τεχνολογία, σε συνδυασμό με την συνεχή επιδίωξη της καινοτομίας, αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης και κινητήρια δύναμη.

Ενημερωθείτε εδώ για όλα μας τα προϊόντα!