:Αντλία θερμότητας  αέρα – νερού  σειρά FLR
Αντλία θερμότητας  αέρα – νερού  σειρά FLR2017-03-16T15:42:59+00:00

Αντλία θερμότητας  αέρα – νερού  σειρά FLR

Περιγραφή

Σειρά αντλίας θερμότητας με πλήρες ψυχροστάσιο (διαιρούμενο & ενσωματωμένο υδραυλικό τμήμα). Ιδανική για οικιακές και μικρές επαγγελματικές εφαρμογές. Περιλαμβάνει αντλία νερού, διακόπτη ροής, αυτόματο πλήρωσης, αυτόματο εξαεριστικό, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, βάνα εκκένωσης.

Ευκολία εγκατάστασης
Ευκολία στην εγκατάσταση χάρη στην διαιρούμενη υδραυλική μονάδα στα 8 έως 15kW η οποία μπορεί να τοποθετηθεί και σε εσωτερικό χώρο εξασφαλίζοντας επιπλέον αντιπαγετική προστασία και στο πλάγιο σχεδιασμό του ανεμιστήρα στα μοντέλα 22 έως 45kW για εγκατάσταση σε περιορισμένο χώρο.

Απόδοση – Αξιοπιστία
Ο υψηλής απόδοσης συμπιεστής τεχνολογίας Scroll συνεργαζόμενος με το εξελιγμένο κύκλωμα ψυκτικού υγρού παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή απόδοση. Δυνατότητα ελέγχου διάταξης βοηθητικής πηγής θέρμανσης, λέβητα πετρελαίου ή ηλεκτρικών αντιστάσεων σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

Αθόρυβη λειτουργία
Επανασχεδιασμένη χαμηλού θορύβου φτερωτή του ανεμιστήρα, υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής και άλλες τεχνικές μείωσης του θορύβου ενσωματωμένες στον σχεδιασμό, βοηθούν στην μείωση της στάθμης θορύβου της μονάδας.

Έλεγχος
Το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου παρέχει αποτέλεσμα κεντρικού έλεγχου στη μονάδα με δυνατότητα σύνδεσης έως 8 τοπικών μονάδων ανεμιστήρα.

Για τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά της αντλίας θερμότητας  αέρα – νερού  σειρά FLR πατήστε εδώ.

adobe_pdf_file_icon_24x24  5ετής Εγγύηση

——————————————————————————————————-

To Fluo είναι το νέο εμπορικό σήμα της M&T Electronics, το οποίο περιλαμβάνει συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, που διακρίνονται για την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες χωρίς όρια και περιορισμούς, μέσα από προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την υψηλή τεχνολογία.

Το brand fluo. διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας smartphones, tablets, accessories και air conditioners, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε περίσταση, ικανοποιώντας τις ανάγκες των χρηστών τους και κάνοντας παράλληλα τις ζωές τους πιο διασκεδαστικές και δημιουργικές.

Το πάθος μας για την τεχνολογία, σε συνδυασμό με την συνεχή επιδίωξη της καινοτομίας, αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης και κινητήρια δύναμη.

Ενημερωθείτε εδώ για όλα μας τα προϊόντα!